Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Е, не го разкарвайте отвора, просто натиснете нита по-ячко и той после си се държи
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

• Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
      Е, не го разкарвайте отвора, просто натиснете нита по-ячко и той после си се държи
      Нита отзад е два пъти по-раздут от дупката в номера т.е. не може да падне никога от номера, както и не можеш да го вкараш обратно в бронята без да разшириш дупката иначе мерси за съвета.
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Нита отзад е два пъти по-раздут от дупката в номера т.е. не може да падне никога от номера, както и не можеш да го вкараш обратно в бронята без да разшириш дупката иначе мерси за съвета.
        Можеш, няколко пъти съм го правил на различни коли. Снощи също на 147-та
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        0879369082

Comment

• Така като те чета, почвам да се съмнявам аз ли съм си гледал отзад нита или ти
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
            Така като те чета, почвам да се съмнявам аз ли съм си гледал отзад нита или ти
            Ами вярвай ми. Ако искаш да ти докажа
            156 1.8TS 16V (01.2001)
            0879369082

Comment

• Ще пропусна ..
              sigpic

Comment

• Някакви идеи за подмяна на задната чистачка на спортвагона? За оригиналдъ искат около 80 кинта мамицата им. Толкова струват двете предни от Бош.
                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                  Някакви идеи за подмяна на задната чистачка на спортвагона? За оригиналдъ искат около 80 кинта мамицата им. Толкова струват двете предни от Бош.
                  Смени само перото.

Comment

• мислих го този вариант, но не съм сигурен, че ще стане щото е някаква адски ръмбава история отзад.... та за тва питам

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                      мислих го този вариант, но не съм сигурен, че ще стане щото е някаква адски ръмбава история отзад.... та за тва питам
                      Айде от мен да мине,вземи си задно перо за 145 пасва 1:1,на Оборище е 6-7 лв. на Шампион,хихихихи аз отдавна съм с такова,даже вече пак е за смяна

П.С.Ако неможеш да се справиш със смяната,ела ще ти го сменя
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• С перата се светнах когато ми се наложи да сменям чистачките на ГТВ-то преди две години. Свалих ги да си търся нови, но като видях оригиналния надпис Alfa Romeo ми се досвидя да ги хвърля. Има пера с всякакви профили.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                          С перата се светнах когато ми се наложи да сменям чистачките на ГТВ-то преди две години. Свалих ги да си търся нови, но като видях оригиналния надпис Alfa Romeo ми се досвидя да ги хвърля. Има пера с всякакви профили.
                          Верно ли си открил топлата вода преди 2 години,та аз си сменям перата и на оригиналните предни чистачки на 159-та,малко е трудоемко но става с пера от ФВ Кади
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                            Верно ли си открил топлата вода преди 2 години,та аз си сменям перата и на оригиналните предни чистачки на 159-та,малко е трудоемко но става с пера от ФВ Кади
                            Така е,истината е че оригинални пера от кади чистят най добре,след като ги смених вече имам хубави чистачки.Цената беше около 25лв
                            Alfa romeo GTVex
                            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              Хаха, ми преди това не съм сменял, сменях колите преди да захабя чистачките.

Comment

• Такаааааа,

вече се обзаведох с нова задна чистачка Champion от Т и Н на Оборище. Продават цялото рамо за 145-ца, което е 1:1 с 159-ката. Единствената разлика е в пластмасата, която покрива самата чистачка и тя е визуална - на 159 е малко по-обла, а на 145 е по-ръбата. Аз си смених перата, защото ме мързеше да развивам болта на рамото. Цената е 22 лв с отстъпката, иначе е към 28 лв. Чисти разкошно!

Comment

Working...
                                X